24.01.2017 г.

Медальон от свинско месо с пюре от картофи и пащърнак



                                                                                         Необходими продукти:
снимка: cooking with stefi
500 г свинско бон филе
1 суп. л олио
1 ч.л куркума
сол и черен пипер

За пюрето:
500 г картофи
1 пащърнак  обелен и нарязан на парчета
150 г крема сирене
20 г масло
ситно нарязан магданоз


Начин на приготвяне:
Сварете пащърнака и картофите в леко подсолена вода за 20 мин.


Междувременно нарежете свинското филе на парчета, овкусете със сол,  черен пипер и куркума.
Изпържете в загрят тиган до златисто.

Пасирайте картофите и пащърнака с маслото, крема сиренето и ситно нарязян магданоз.

Сервирайте медальона  с пюрето и крема сирене.




снимка: cooking with stefi

Няма коментари:

Публикуване на коментар