10.02.2017 г.

Оранжева салата


                                                                                
                                                                                
снимка: cooking with stefi
                                                                                          Необходими  продукти:


5 моркова

50 г слънчогледови семки/белени

магданоз

За дресинга:

3 суп. лъжици зехтин

сок от 1 лимон

сок от половин портокал

сол и черен пипер



Начин  на приготвяне:


Настържете морковите и поръсете с магданоз.
Междувременно запечете суровите семки на тиган за  2 до 3 мин.



 За дресинга:

 Смесете всички продукти и разбъркайте добре.

 Овкусете настърганите моркови и поръсете със запечените семки.
  
  Поднесете самостоятелно или като гарнитура към любимото ви месо.
                                           
снимка: cooking with stefi

Няма коментари:

Публикуване на коментар