26.03.2017 г.

Свинско филе с хрупкава панировка



Необходими продукти:
снимка:cooking with stefi

500 г свинско филе
50 г нарязан кашкавал
сол
черен пипер
2 яйца
 За панировката:
5-6 с.л. галета
1 с.л. орехи
1 с.л. бадеми
Зехтин и масло за пържене


Начин на приготвяне:


*Разрежете месото на парчета с дебелина около 2см.

*Във всяко парче направете разрез по средата без да прерязвате месото до край.В получения джоб сложете парче кашкавал.

*За панировката в кухненски робот смелете галетата и ядките, но не много фино.
*Панирайте месото в яйце, след това в хрупкавата панировка.

*Разтопете маслото и зехтина и изпържете месото, докато се зачерви добре от всички страни.

Поднесете с гарнитура по ваш вкус.

снимка:cooking with stefi

Няма коментари:

Публикуване на коментар