28.03.2017 г.

Бисквитена торта с мока крем


Любима на всички бисквитена торта, която аз реших да направя по различна.Използвайте два вида бисквити шоколадови и бели и украсете с настърган млечен и бял шоколад.



Необходими продукти:
снимка:cooking with stefi

2 ч.ч. течна неподсладена сметана
200 г крем маскарпоне
½ ч.ч. захар
50 мл бадемов или кафе ликьор
3 ч.л. тъмно какао
1 ч.л. нес кафе
1 течна ванилия
2 пакета бисквити



Начин на приготвяне:

*В дълбока купа сложете сметаната, маскарпонето, захарта, ванилията и разбъркайте с помоща на миксер.
*Добавете какаото, кафето и ликьора и разбийте до хомогенна смес.

*В избрана от вас форма наредете на пластове ред бисквити и след това пласт от мока крема като редувате и завършите с крем.
*Покрийте с фолио и приберете в хладилник за 1 нощ.

*Преди да сервирате поръсете с настърган шоколад.

снимка:cooking with stefi



Няма коментари:

Публикуване на коментар