22.04.2017 г.

Пай с шунка и кашкавал



Необходими продукти:
снимка:cooking with stefi

1 пакет бутер тесто(500 г)
2 ч.л. горчица
6 големи парчета шунка
200 г настърган кашкавал
за намазване:
1 яйце
1 ч.л. вода


Начин на приготвяне:

*Разточете охладеното бутер тесто върху набрашнен плот и оформете два квадрата.Прехвърлете на тава покрита с хартия за печене.
*Намажете с горчица и разпределете парчетата шунка.




Поръсете с настърган кашкавал и с разбитото яйце намажете краищата.
*Отгоре поставете второто парче и с вилица по края притиснете добре.

снимка:cooking with stefi


*Намажете с яйцето разбито с вода и направете 3 дълги разреза за да излиза парата при печене.
*Печете в загрята на 200*С фурна за 20-25 минути.

*Оставете да се охлади за няколко минути и разрежете на парчета.

снимка:cooking with stefi

Няма коментари:

Публикуване на коментар