8.04.2017 г.

Цветни фаршировани яйца



Необходими продукти:
снимка:cooking with stefi

5 твърдо сварени яйца
2 с.л. крема сирене
сол и черен пипер
2 ч.л. куркума
100 мл. сок от боровинки
За украса:
ситно нарязян магданоз и зелен лук


Начин на приготвяне:

*Твърдо сварените яйца обелете и разполовете по дължина.
Смесете жълтъците с крема сиренето, сол и черен пипер.

*В купа сложете куркумата с топла вода.

В друга купа сока от боровинки и потопете белтъците от сварените яйца за 30 минути. 

Плънката от жълтъците сложете в шприц и напълнете оцветените белтъци.

Украсете с магданоза и нарязани перца зелен лук.

снимка:cooking with stefi


2 коментара: